Víkendové menu

VÍKENDOVÉ MENU 19. 5. – 20. 5.

 

POLÉVKA

  Rajčatová polévka s fazolemi (1,7)

 

HLAVNÍ CHOD

  80 gr Tortila s lososem a zeleninou  s hranolky julienne a koprovým dipem (1,3,7)  189,-

  150 gr  Filírovaná vepřová panenka  se šťouchaným bramborem a pepřovou omáčkou (3,7)  189,-

  150 gr Kuřecí steak z grilu  s steakovými hranolky a tripple cheese omáčkou (3,7)  159,-

 

Ke každému jídlu podáváme:

  Polévku
  Dezert – Mini sufle s višňovým sorbetem a domácí šlehačkou (1,3,7)
  Nápoj – Bezedná sklenička vody s citrónem a mátou

 

Jídla podáváme v pátek od 15:00 do 21:00. 
V sobotu a neděli od 11:00 do 14:00 a do vyprodání.